Een moment geduld...

Ik zoek werk als uitzendkracht

WerknemersHome | Werknemers

 

 

Ik zoek werk


Ben jij op zoek naar een leuke baan? Soms valt dat niet mee. Soms is er werk genoeg, maar er zijn ook tijden dat het vinden van een baan een stuk lastiger is. Gelukkig kan je dan rekenen op de uitstekende service en begeleiding van Flex Tijd Uitzendbureau. Wij gaan voor jou op zoek naar die leuke tijdelijke of vaste baan die helemaal bij jou past. We werken in verschillende branches en regelen alles voor je als bij één van onze klanten aan de slag gaat.

 

Werken als uitzendkracht zonder zorgen


Als je werkt als uitzendkracht krijg je je salaris uitbetaald van ons. Wij zorgen er ook voor dat de loonbelasting en premies worden afgedragen. Hier heb je dus geen omkijken naar. Als je ziek wordt of een vrije dag wilt opnemen dan regel je dat met ons. Wij hebben regelmatig contact met je werkgever om te horen hoe het gaat en of er eventueel moet worden bijgestuurd. Ook als jij vragen hebt of problemen dan kun je uiteraard bij ons terecht om die te bespreken. 

 

Ga aan de slag in een leuke en afwisselende baan


Wil je graag aan het werk en ben jij iemand die van aanpakken weet? Dan is Flex Tijd op zoek naar jou. We bieden uitzendwerk in diverse branches. Ook zonder diploma of beroepsopleiding kun je bij ons aan de slag. Flex Tijd biedt onder andere seizoenswerk als fruitplukker, maar ook ander werk in de tuinbouw kunnen we je aanbieden. Daarnaast zijn er regelmatig vacatures voor inpakwerk en vergelijkbare werkzaamheden. Als je wordt voorgesteld aan een werkgever bespreken we uiteraard de details vooraf met je zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. Samen zijn we het resultaat, dat is ons motto. Wil jij ook deel uitmaken van dat resultaat? Schrijf je dan nu bij ons in. 

Copyright © flextijd.nl Alle rechten voorbehouden. Website door: Hoeksma Webdesign