Een moment geduld...

Plaats een vacature in de regio Westland, Den Haag, Rotterdam, Berkel, Rodenrijs, Delft, Schiedam en Zuid Holland

WerkgeversHome | Werkgevers

 

 


Plaats een vacature

 

 

Wat kan Flex Tijd Uitzendgroep B.V. betekenen voor werkgevers?


Als werkgever heb je het natuurlijk druk met je bedrijf. Het werven en selecteren van kandidaten voor een vacature kost enorm veel tijd. Als je een vacature online plaatst loop je de kans dat je misschien wel honderden reacties krijgt. Die allemaal beoordelen en daaruit een selectie maken is een dagtaak. Het kan ook simpeler. Je kunt als werkgever je vacature ook aanbieden bij Flex Tijd Uitzendbureau. Wij gaan dan direct voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat.


Laat ons het werk doen voor uw vacature


Bij Flex Tijd weten we wat het betekent om een vacature te vervullen. Of het nu om een flexibele baan gaat of om een vaste aanstelling. Of je nu op zoek bent naar iemand die zwangerschapsverlof of ziekteverlof van een medewerker kan vervangen of een nieuwe medewerker omdat u gaat uitbreiden, wij helpen je graag met het vinden van de juiste kandidaat. Het enige wat je hoeft te doen is je vacature aan ons aan te bieden. Geef aan wat je zoekt en welke competenties voor jou belangrijk zijn en welke je ook graag zou willen. Vaak hebben we al kandidaten in onze database die we aan je kunnen voorstellen. Als dat niet het geval is dan gaan we direct voor je op zoek. 


Samen op zoek naar het beste resultaat


Samen zijn we het resultaat is het motto van ons uitzendbureau. Wij zijn pas tevreden als jij dat als werkgever ook bent. Is een kandidaat van ons uitzendbureau bij jou geplaatst houden we uiteraard ook de vinger aan de pols of de medewerker naar wens functioneert. Wij zorgen voor de uitbetaling van het salaris en alle andere zaken die met het personeelsbeleid te maken hebben. Bel ons voor een kennismakingsgesprek, wellicht resulteert dit in een prettige samenwerking. 
 

Verstuur uw vacature

Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer
Straatnaam
Postcode
Huisnummer
Plaatsnaam
Vacature Beschrijving

Copyright © flextijd.nl Alle rechten voorbehouden. Website door: Hoeksma Webdesign