Een moment geduld...

Over OnsHome | Over Ons

 

Welkom bij Flex Tijd Uitzendgroep B.V. – Samen zijn we het resultaat!


Ben jij op zoek naar een leuke baan als uitzendkracht? Of ben jij die werkgever die dringend op zoek is naar gekwalificeerd personeel? Dan kan Flex Tijd veel voor je betekenen. Wij zijn een daadkrachtig uitzendbureau dat service en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Flex Tijd is een echt familiebedrijf. We zijn al sinds 1983 actief op de arbeidsmarkt en hebben dus alles al meegemaakt. Hoge pieken, diepe dalen, wij zorgen ervoor dat werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden.


Flexibel of vast, waar ben je naar op zoek?


Of je nu op zoek bent naar een flexibele baan of een vast contract, bij Flex Tijd doen we ons uiterste best om de juiste vacature voor jou te vinden. Je kunt via onze website direct zien of er momenteel vacatures zijn die bij jou passen. Maar als dat niet zo is, dan kan dat morgen anders zijn. Schrijf je dus gerust bij ons in, zodra er een geschikte vacature binnenkomt waar we jou graag voor willen voorstellen dan nemen we direct contact met je op. 


Ben jij als werkgever op zoek naar gekwalificeerd personeel?


Soms is het lastig om gekwalificeerd personeel te vinden. Ben jij op zoek naar die eenhoorn die precies past op de vacature die je beschikbaar hebt? Neem dan contact op met Flex Tijd Uitzendgroep. We gaan direct voor je aan de slag om te vinden wat je zoekt. Als dat niet helemaal lukt doen we ons best een kandidaat voor te dragen die zo goed mogelijk voldoet aan de functie-eisen van jouw vacature. 

Copyright © flextijd.nl Alle rechten voorbehouden. Website door: Hoeksma Webdesign